“İLKEM” den Ölmez’e Anlamlı Plaket

Karaman’ın önde gelen sivil toplum örgütlerinden birisi olarak bilinen ve kısa adı “İLKEM” olan İlkeğitim Müzesi Derneği, çevre ve doğa dostu aynı zamanda iş adamı Celalettin Ölmez’e tebrik ve teşekkür plaketi verdi.

“İLKEM” den Ölmez’e Anlamlı Plaket

 İLKEM Başkanı Ali Yağcı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “ Sayın Celalettin Ölmez Bey saygın ve örnek bir işadamı olmasının yanında gerçek bir doğa ve çevre dostudur da. Hiç bir karşılık beklemeden yaptığı yardımlar ve çalışmalar her türlü takdirin üzerindedir. Özellikle, Karaman Merkez’e bağlı Çukur Köyü’nde bulunan “Su Uçtu Şelalesi”nin ortaya çıkarılması, çevre düzenlemesinin yapılması ve tanıtılması hususunda yapmış olduğu katkı ve çalışmalar emsalsizdir. “İLKEM” adına kendilerini tebrik eder, teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verdi.

Kendisine verilen plaket sunumu sonrasında bir konuşma yapan örnek işadamı Celalettin Ölmez ise: “İlkeğitim  Müzesi Derneği (İLKEM) in şahsıma verdiği bu plaket; daha güzel çalışmalar yapmak için bizleri teşvik edecektir. Kendilerine teşekkür ederiz. Önümüzdeki en kısa süre içerisinde şelalemizin resmi açılışını da yapacağız. Şelalemizin yörenin tanıtımına ve kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bununla birlikte şelalemiz, doğayı sevme ve koruma bilincinin gelişmesine de katkı sunacaktır. Hemşerilerimizin yanında daha şimdiden il dışından da yerli ve yabancı turist gurupları şelalemizi görmek için gelmeye başladılar. Tüm hemşerilerimizin bir doğa harikası olan şelalemizin tanıtımı hususunda bizlere daha fazla yardımcı olmalarını bekliyoruz. Herkesi “Su Uçtu Şelalesi”ni görmeye, piknik alanımızda müstesna bir gün geçirmeye davet ediyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284