Ip Merdivenli Hirsiz Girdigi Evde Suçüstü Yakalandi

Ilimizde ip merdivenle hirsizlik yapan bir kisi, son isinde girdigi evden kaçmaya çalisirken polis tarafindan suçüstü yakalandi.

Ip Merdivenli Hirsiz Girdigi Evde Suçüstü Yakalandi
Edinilen bilgiye göre, Asayis Subesine bagli ekipler Alacasuluk Mahallesi’nde bir binanin ikinci katindaki daireye süpheli bir sahsin girdigi ihbar üzerine harekete geçti. Söz konusu adrese gelen ekipler, süphelinin kaçma ihtimaline karsi ilk olarak binanin etrafinda güvenlik tedbiri aldi. Polisin geldigini fark eden hirsizlik zanlisi Ali Kemal Y. (26) dairenin penceresinden atlayarak kaçmaya çalisirken polis tarafindan yakalandi. Polis yakaladigi Ali Kemal Y.'nin otomobilinde ve evinde yaptigi aramada girdigi evlerden çaldigi 2 adet tüfek ile 2 adet tabanca ve bu silahlara ait çok sayida mermi, altin ve gümüs takilar, 500 TL para, 3 adet dürbün, sarjli matkap, dijital fotograf makinesi, tornavidalar, kol saatleri ile yüksek katlardaki dairelere girebilmek için yaptigi ip merdiven ele geçirdi.
Emniyet Müdürlügü’nde ifadesi tamamlanan Ali Kemal Y., adliyeye sevk edildi. Bu arada polis süpheliyi yakalamasiyla birlikte, sehir merkezinde degisik tarihlerde meydana gelen faili meçhul 4 hirsizlik olayini da aydinlatmis oldu.
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284