Isgem Icra Kurulu Toplantisi Yapildi

Karaman ISGEM Icra Kurulu`nun ilk toplantisi Vali Murat Koca Baskanliginda yapildi.

Isgem Icra Kurulu Toplantisi Yapildi

Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde ISGEM yönetim binasinda yapilan toplantiya; Vali Murat Koca, KMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Çevik, Il Genel Meclisi Baskani Celalettin Güngörer, Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Bayram Uysal, KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavsan ve Karaman ISGEM A.S. Genel Müdürü Ali Kantürk katildi.
Toplanti Karaman ISGEM A.S. Genel Müdürü Ali Kantürk' ün ISGEM Icra Kurulu üyelerine Karaman ISGEM 'in bugüne kadar olan süreci anlatan bir bilgilendirme sunumu ile basladi.
Daha sonra Icra Kurulu Üyeleri Vali Murat KOCA Baskanliginda toplanarak gündem maddelerini görüstü. Icra Kurulu toplantisindan sonra Vali Murat Koca Karaman Isgem Yönetim, Islik Binalarini gezerek, Genel Müdür Ali Kantürk' ten ayrintili bilgi aldi.
Vali Murat Koca; yeni girisimcilerin is kurmalarini destekleyen, kolaylastiran, bünyesinde barindirdigi isletmelere; is gelistirme koçlugu, destek aglarina ulasim, finans kaynaklarina erisim, uygun kosullarda isyeri mekâni, ortak ofis ekipmani, ofis hizmetleri gibi hizmetler sunarak onlari beslemek amaciyla kurulan ve isletilen bir is kurma modeli ve merkezi olan Karaman ISGEM' in eksiklikler tamamlandiktan sonra en kisa sürede faaliyete geçecegini belirterek yeni girisimcilerin daha rahat bir ortamda faaliyet gösterebilmeleri için eksiklikleri gidermeye çalistiklarini ve Valilik olarak desteklerinin sürecegini söyledi.
Program Isgem alaninin topluca gezilmesinden sonra sona erdi.
Karaman ISGEM internet sitesi : //karamanisgem.com.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284