Isini Anlamlandiran Medas Çalisani Ödüllendirildi

MEDAS ve MEPAS, çalisanlari arasinda düzenledigi “Isini Anlamlandir” adli kompozisyon yarismasinda birinci olan personelini ödüllendirdi.

Isini Anlamlandiran Medas Çalisani Ödüllendirildi

Konya ile birlikte Karaman, Aksaray Nigde, Nevsehir ve Kirsehir olmak üzere toplam 6 ilde 1 milyon 750 bin müsterisine hizmet veren Meram Elektrik, düzenledigi kurum içi faaliyetleriyle de bünyesinde çalisan personeline yönelik hazirladigi yarismalarda çesitli ödüller veriyor. Meram Elektrik, personelinin motivasyonunu artirmak için 3 bin çalisani arasinda “Isini Anlamlandir” konulu bir kompozisyon yarismasi düzenledi. Yarismaya katilanlardan çalistiklari yerin kendileri için ne anlam ifade ettigi, bu isi yaparken neler hissettiklerini kaleme almalari istendi. Yarismayi Karaman bölgesinde elektrik teknikeri olarak görev yapan Hasan Sayma yazdigi “Vebal” isimli kompozisyon kazandi. Birinci olan Sayma, ödülünü MEDAS Genel Müdürü Muhittin Murat ve MEPAS Genel Müdürü Erol Uçmazbas’in elinden aldi.
MEDAS Genel Müdürü Muhittin Murat, çalisanlari arasinda kurum içi iletisim faaliyetlerinde bulunmak üzere isi anlamlandirma yarismasi seklinde bir yarisma düzenlediklerini belirterek, “Çalisanlarimizdan gelen yazilar jüri tarafindan degerlendirilerek uygun görülen arkadasimiza tesvik mahiyetinde bir ödüllendirme yaptik. Arkadaslarimizin bu konudaki gayretlerinden dolayi tesekkür ediyoruz. Bu ve buna benzer yarismalar baska konularda da sirket bünyesinde devam edecek” dedi.
Yarismada birinci olan Meram Elektrik Karaman bölge çalisani Hasan Sayma ise, “Sirketimin düzenlemis oldugu yarismaya çocukken basimdan geçmis bir olaydan etkilenerek katildim. Bütün üst amirlerime ve bu ödülü veren sevgili müdürlerime tesekkür ediyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284