Isitme Engelli Sporculardan Emniyet Müdürü Sönmez’e Ziyaret

Ilimizde faaliyetlerini sürdüren Isitme Engelliler Spor Kulübü yöneticileri Ali Semiz, Mehmet Semiz ve sporcular Muhammet Rasit Özer, Fatma Nur Hotamisli ve Eylem Konukseven, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’i ziyaret etti.

Isitme Engelli Sporculardan Emniyet Müdürü Sönmez’e Ziyaret
Isitme Engelliler Kulübü Denetim Baskani Ali Semiz ziyarette yaptigi konusmada, “Emniyet Müdürümüze öncelikle Karaman’in güvenligini en iyi sekilde sagladigi için tesekkür ediyoruz. Isitme Engelliler Ilkögretim okullarindaki isitme engelli kardeslerimizin trafik egitimi ve polisle nasil iletisime geçilebileceginin anlatilmasi ve genç nesillerin bilinçlendirilmesi gerekiyor” dedi.
Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’de, müsait bir zamanda isitme engelli vatandaslara trafik egitimi verilecegini belirterek, “Bizim görevimiz Karaman’in güvenligini en iyi sekilde saglamaktir. Siz memnunsaniz bir sorun yok demektir” dedi.
Sönmez, sporcularla da  bir süre sohbet ettikten sonra kitap okuyup okumadiklarini sordu ve ardindan kitap okumanin önemini anlatti. Isitme engelli arkadaslarin spor faaliyetlerine müsait oldugu zaman katilmayi düsündügünü dile getirdi.
Daha sonra Denetim Baskani Ali Semiz tarafindan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’e bir plaket verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284