Isitme Engelliler Spor Kulübü’nden Vali Koca’ya Ziyaret

Karaman Isitme Engelliler Egitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi Vali Koca’yi ziyaret etti

 Isitme Engelliler Spor Kulübü’nden Vali Koca’ya Ziyaret

 Valilik Makaminda gerçeklestirilen ziyarete; Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdür Vekili Ihsan Mintas, Karaman Isitme Engelliler Egitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi Baskani Ali Semiz, Ankara’da yapilan Atletizm Yildizlar ve Gençler Türkiye Sampiyonasinda dereceye giren sporcular ile antrenörleri katildi.

Karaman Isitme Engelliler Egitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Dernegi Baskani Ali Semiz ziyarette yaptigi konusmada; Ankara’da 15 – 16 Nisan 2014 tarihlerinde gerçeklestirilen Atletizm Yildizlar ve Gençler Türkiye Sampiyonasinda sporcularin 2 birincilik, 7 ikincilik ve 6'da üçüncülük elde ettiklerini belirterek, sampiyonadan basarili bir netice ile ayrildiklarini ifade etti.
Vali Murat Koca ise Atletizm Yildizlar ve Gençler Türkiye Sampiyonasinda ilimizi en iyi sekilde temsil eden sporculari tebrik ederek, basarilarinin devamini diledi. Vali Koca, sporcularimizin bundan sonraki organizasyonlarda da basarili sonuçlar elde edeceklerine inandigini belirterek, sporculari çeyrek altinla ödüllendirdi.
Ziyaret sonunda Karaman ve Piri Reis Gençlik Merkezi Resim Ögretmeni Abdurrahman Saltan Vali Murat Koca’ya portresinin yer aldigi tabloyu hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284