İŞKUR İnsan Kaynakları Temsilcileriyle Buluştu

Karaman İŞKUR İl Müdürlüğü, İlimiz Gıda Sektörünün Öncü Firmalarının İnsan Kaynakları Müdürleriyle, İŞKUR’da Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı’nın 2. sini gerçekleştirdi.

İŞKUR İnsan Kaynakları Temsilcileriyle Buluştu

İŞKUR’da yapılan toplantıya İlimizin lokomotif sektörü olan Gıda sektörü ve Ambalaj sektöründe , faaliyet gösteren;, Ak Gıda ,Biskot Bisküvi , Üçsa Ambalaj, Milkman Süt, Som Ambalaj, CHS Group, Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketleri İnsan Kaynakları Müdürleri ile İŞKUR İl Müdürlüğü Yönetici ve İlgili personeli katıldı.

Toplantının açılışında; İŞKUR İl Müdür V. Şevket Sarıkaya kısaca toplantının amacı hakkında bilgi vererek katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıda İŞKUR faaliyet ve programları, İstihdam teşvikleri ve sahada karşılaşılan sorunlar hakkında, karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantıya katılan İK Yöneticileri, Bu şekilde bir toplantının yapılmasından çok memnun kaldıklarını ,İŞKUR hizmetlerinden çok memnun olduklarını, Sektör olarak bilgi alışverişinin İnsan Kaynakcılar  arasında da devam etmesi gerektiği ve sektör olarak yetişmiş eleman bulmakta zorlanıldığı ve bu konuda da İŞKUR’un desteklerinin devam etmesini arzuladıklarını bildirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284