ISKUR Okullara 219 Hizmetli Alacak

Karaman Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürlügü tarafindan, Il Milli Egitim Müdürlügü ile yapilan isbirligi kapsaminda il merkezindeki okullarda hizmetli çalistirilmasi konulu toplum yararina program açilacak.

ISKUR Okullara 219 Hizmetli Alacak

Il merkezindeki okullarda 9 ay süreyle çalistirilmak üzere 219 kisi istihdam edilecek. 14 Eylül Pazartesi günü baslayan basvurularin 23 Eylül Çarsamba gününe kadar yapilabilecegi açiklandi. Basvurular ilk merkezindeki okullar için alinacak merkeze bagli köyler ve ilçeler için ayrica duyuru yapilacak.
Adaylar için basvuru kosullari arasinda 18 yasini tamamlamis olmak, Sigortali olmamak, Emekli, malul, dul ve yetim ayligi gibi miktari ve türü ne olursa olsun kamudan maas almamak, Ögrenci olmamak, Milli Egitim projelerinden 15.05.2013 tarihinden bu yana 18 ay yararlanmamis olmak. 18 ayi dolmasa bile 15.05.2013 tarihinden bu yana Milli Egitim projelerinden yararlanilan süre ile bu projede geçen süre toplami 18 ay oldugu gün ilgili katilimci projeden çikartilacak.
Kadinlar, 35 yas üstü bireyler, engelliler, eski hükümlüler, terörle mücadelede malul sayilmayacak sekilde yaralananlar mevzuat geregi öncelikli oldugundan, bu gruptaki kisilerin basvuru sayisi, asil ve yedeklerle beraber 320 kisiden fazla olursa diger katilimcilar noter kurasina ve projeye dahil edilmeyecek.
Il Merkezinde bulunan okullarda istihdam edilecek olan 219 kisi 1 Ekim-15 Haziran tarihleri arasinda görev yapacak. Bu kisilerin noter kurasi ise 28 Eylül Pazartesi günü saat 14.00’de Yunus Emre Konferans Salonunda yapilacak. Adaylarin noter kurasina katilmalarinin zorunlu oldugu açiklandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284