İŞKUR Organizede Faliyetlerini Sürdüren Fabrikalarla Buluştu

Karaman İŞKUR İl Müdürlüğü, ilimiz gıda sektörünün öncü firmalarının insan kaynakları müdürleriyle, İŞKUR da tanışma ve bilgilendirme toplantısı yaptı.

İŞKUR Organizede Faliyetlerini Sürdüren Fabrikalarla Buluştu

İŞKUR’da yapılan toplantıya İlimizin lokomotif sektörü olan Gıda sektörünün öncü kuruluşları; Anı Bisküvi, Azra Bisküvi, Bifa Bisküvi, Bs Bizim Servis Danışmanlık, Duru Bulgur, Golda Gıda ,Hazal Bisküvi , Helvahane Gıda, Modern Çikolata, Saray Bisküvi, Şimşek Bisküvi, Döhler Gıda, Simurgfood Gıda, Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketleri İnsan Kaynakları Müdürleri ile İŞKUR İl Müdürlüğü Yönetici ve İlgili personeli katıldı. Toplantının hemen başında İŞKUR İl Müdür V. Şevket Sarıkaya bu toplantıların devamının geleceğini ifade ederek, kendilerini tanıttı. Sarıkaya 23 yıllık idareci olduğunu, bunun 15 yılının Türk Telekom da İnsan Kaynakları Müdürü olarak, bunun da 5 yılının özel sektör statüsünde geçtiğini, 7 yıldır da İŞKUR İl Müdür Yardımcılığı görevini yürüttüğünü ifade ederek birikim ve tecrübesini sahaya yansıtmayı hedeflediğini ifade etti.

Sarıkaya: “Biz hem halkımızın hem de İşverenlerin yanında olacağız. İşe en uygun işçimizi işverenlerimize takdim etmenin çabası ve gayretiyle hem işçilerimizi hem de işverenlerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutarak kalıcı bir istihdam oluşturmaya çalışacağız. Personelimiz saha tecrübesine sahip olup, İŞKUR İl Müdürlüğü hizmetlerimize yapıcı bir yaklaşımla devam edeceğiz. Özellikle İşbaşı Eğitim Programlarıyla, son üç aydaki istihdam artışımız ve sahadaki etki oranlarımızla, kendimizi ortaya koyduk. Kurumumuzca yürütülen İnsan Kaynakları Platformu ve İş Kulübü faaliyetleri ile de etkin ve nitelikli faaliyetlerimizi arttıracağız, bu çerçevede farklı sektörlerle bu toplantıların devam edeceğini” belirtti.

Toplantıda İŞKUR faaliyet ve programları, İstihdam teşvikleri ve sahada karşılaşılan sorunlarla hakkında, karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantıya katılan İK Uzmanları, Bu şekilde bir toplantının ilk kez yapılıyor olmasından çok memnun olduklarını ve karşılıklı yapıcı diyaloğun sürdürülmesinin, iş hayatına olumlu katkılar sunacağını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284