ISKUR Ve SGK’dan SMMM Odasina Ziyaret

Iskur Il Müdürü Kenan Ates ile Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanligi Bas Is Müfettisi Ertan Özdemir SMMM Odasina nezaket ziyaretinde bulundular.

ISKUR Ve SGK’dan SMMM Odasina Ziyaret
Odayi ziyaretlerinde Is Müfettisi Ertan Özdemir, Bakanlik müfettislerinin Türkiye genelinde 4857 sayili Is Kanunu'na göre isin yürütülüsü ve temini bakimindan maden sektöründe çalisan isyerlerini teftis ederek bilgilendireceklerini ifade etti.
Bu kapsamda Karaman ve ilçelerinde maden sektöründe faaliyette bulunan isyerlerinde teftiste bulunacaklarini belirten Ertan Özdemir, SMMM Odasi üyelerine de 4857 sayili Is Kanunu semineri vermeyi planladiklarini belirtti.
Oda Sekreteri Umut Aydin, ziyaretten memnun kaldiklarini belirterek oda üyelerine yönelik 4857 Sayili Is Kanunu Semineri verilmesinin çok faydali olacagini belirtti.
Öte yandan 14-20 Mayis tarihlerinde kutlanan Sosyal Güvenlik Haftasi etkinlikleri kapsaminda Sosyal Güvenlik Il Müdürü Yasar Yilmaz ve heyeti de, SMMM Odasina ziyarette bulundu.
Oda üyelerinin de hazir bulundugu ziyarette Oda Baskani Ali Ankarali, Il Müdürü Yasar Yilmaz’in nezdinde bütün Sosyal Güvenlik Personelinin 14-20 Mayis Sosyal Güvenlik haftasini kutladi.
Il Müdürü Yasar Yilmaz, oda üyelerine Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili bilgiler verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284