İsmetpaşa Caddesi’nin İsmi Değişiyor Mu?

Karaman’ın kurulduğu günden buyana en eski caddelerinden olan İsmet Paşa Caddesi’nin isminin değiştirilmesi meclis gündemine girdi.

İsmetpaşa Caddesi’nin İsmi Değişiyor Mu?

3 Nisan Pazartesi günü başlayacak olan Nisan ayı toplantılarının gündeminde 9. maddede yer alan talebe göre İsmetpaşa Caddesinin isminin 15 Temmuz Şehitleri Ömer Halis Demir, Fethi Sekin ve Şehit Polis Hakan Yılmaz olarak değiştirilmesi konusu mecliste görüşülecek.
Bu talebe vatandaşın tepkisi var. Vatandaşlar, “Karaman kurulduğu günden bugüne bildiğimiz İsmetpaşa Caddesinin isminin değiştirilmesi yanlış bir karar. Hangi akla hizmet edilerek bu talep meclis gündemine getirilmiş onu da bilemiyoruz. Çünkü bu cadde Karaman’la özdeşleşmiş ve herkesin bildiği bir yer. Yılların caddesinin isminin değiştirilmesine karşıyız. Onun yerine şehitlerimiz Ömer Halis Demir, Fethi Sekin ve Hakan Yılmaz’ın isimleri Karaman’ın yeni oluşturulan caddelerine verilebilir. Meclisin bu talebi değerlendirmesini istiyoruz. Çünkü biz bu caddenin isminin İsmetpaşa olarak kalmasından yanayız” dediler.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 7 yıl Önce

Bence yeterince gereksiz iş degistirsenizde halk orayı ismet paşa bilecek

Lutfi
Lutfi - 7 yıl Önce

Bence cok dogru ve isabetli olur,omer halis demir caddesi, karamana yakisir..

SIRADAKİ HABER

banner284