İstanbul’daki Hain Saldırıda Karamanlı Bir Polis Memuru Şehit, Diğeri Yaralandı

İstanbul’da Cumartesi günü Beşiktaş Vodafone Arena Stadı önünde bombalı terör saldırılarında şehit olan 36 polis memurundan biri de Karamanlı Metin Düzgün’dü. İlimize bağlı Ayrancı İlçesinden olan ve ailesiyle birlikte Konya’da yaşayan henüz 1.5 yıllık polis memuru olan şehit Metin Düzgün son yolculuğuna Konya’da uğurlandı.

İstanbul’daki Hain Saldırıda Karamanlı Bir Polis Memuru Şehit, Diğeri Yaralandı

Diğer taraftan aynı saldırıda Karamanlı olan ve İstanbul’da Çevik Kuvvet Şube Müdürü olarak görev yapan Kayhan Şahan’da yaralandı. Yaralı Şube Müdürü Kayhan Şahan’ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Şehit çevik kuvvet polisi Metin Düzgün’ün cenazesi gece geç saatlerde Konya’ya getirilerek Beyhekim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şehidin cenazesi bugün hastane morgundan alınarak helallik alınmak üzere merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi’nde bulunan baba evine götürüldü. Burada helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi Konya Şehitliği yanında bulunan Namazgah’a polislerin omzunda getirildi. Şehit Metin Düzgün için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Şehidin omuzlara alınan cenazesi Konya Şehitliği’nde dualarla defnedildi. Şehidin babası Harun, annesi Hatice Düzgün ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, bir buçuk yıl önce göreve başlayan Metin Düzgün’ün nişanlı olduğu öğrenildi.

Şehidin Cenazesine Kalkınma Bakanı hemşerimiz Lütfi Elvan’da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284