İşte Taraftar İşte Takım Kırmızı Beyaz Gücü Aşkına

Hafta sonu deplasmanda Kelkit ile karşılaşan ve 2-0’lık galibiyetle Türkiye Futbol Federasyonu 3. ligde kalmayı başaran Karaman Futbol Kulübü sezon finali kutlaması yapıldı.

İşte Taraftar İşte Takım Kırmızı Beyaz Gücü Aşkına

08 Mayıs 2022 Pazar günü saat 20 sonrasında başlayan ve yaklaşık 4 saat süren “Taraftarlarımızla Buluşuyoruz” sezon finalinde kulüp yönetimini Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık ve eşi Munise Işık’ın yanı sıra daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları,  iş insanlarının yanı sıra 7’den 70’e kadınından erkeğine, çocuğundan gencine taraftarlar yalnız bırakmadı.

Vali Işık “Bu Bir Bayrak Yarışı”

Mehteran takımı gösterisiyle başlayan sezon finali kutlama programında sahne alan ve alandaki seyirciyi seslendirdiği şarkılarla coşturan Karamanlı sanatçı Ekrem İpek sonrasında sahneye davet edilen futbolcular, teknik ekip ve yöneticilerin taraftarlara tanıtılması ile devam eden programda sahneye çıkan Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık “Biliyorsunuz yakında Türk Dil Bayramını kutlayacağız. Bu bayram öncesi takımımızın galibiyeti ile bir başka bayramı daha yaşadık. Karaman’daki görev süremde iki yılı tamamlamak üzereyim. Geldiğimde Bal liginden 3. lige çıkma şansını şerefini eski yönetimle yakalamış olduk.  Takımımızın yaşamış olduğu bazı ekonomik sıkıntılar takımımızı ligden düşme tehlikesiyle karşı karşıya getirdi. Eski yönetim gerçekten çok çabaladı. Bu bir bayrak yarışı. Yeni yönetim bayrağı devralarak aynı kararlılıkla ve aynı inançla bize bugünü yaşattı. Ben siz değerli hemşerilerimizin huzurunda kendilerine teşekkür ediyorum. Biz Karaman sevdalısıyız. İnşallah bu güçle ve bu inançla seneye 2. Ligdeyiz. Takımımı kutluyor ve hepsine saygıyla teşekkür ediyorum.” dedi.

“En Büyük Pay Sahibi Sizsiniz”

Şubat ayı başı itibariyle yönetimi devralan ve‘Taraftarımızla Buluşuyoruz’ sezon finali kutlamasında taraftarlar ile yakından ilgilenen Süleyman Han ve Mehmet Ali Han kardeşler “Bize bu gururu yaşatan, mutluluğumuza ortak olan taraftarlarımızın inancı ve güveni ile bugün bu başarıyı yakaladık” dediler. Vali Işık sonrasında konuşan Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han “Öncelikle başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutlayarak sözlerime başlamak istiyorum. Bu güzel günü bize yaşatan iş adamından, siyasilerimize, gencinden yaşlısına kısacası bütün Karamanlılara canı gönülden teşekkür ediyorum. Biz kendimiz değiliz. Bu işi Karamanlılar olarak he beraber başardık. İlk gün geldiğimizde dediğimiz gibi kimseden bir maddi beklentimiz yok. Bizim tek isteğimiz sizlerin manen yanımızda olmanız. Bu topluluğu gördükten sonra bizi hiç kimse yıkamaz. İnanıyorum ki biz en azından PTT ligine çıkacağız. Bu sözü de Karamanlılara burada veriyorum.”dedi. 

2018 yılında Sen Yanlış Yaptın albümü ile tanınan ve “Yokluk Belası” şarkısıyla çıkış yakalayan arabesk müziğin sevilen ismi Havva Öğüt sahnesi ile devam eden programda konuklar kimi zaman hareketli kimi zaman yavaş parçalar eşliğinde sanatçıya eşlik etti. Yoğun ilgi karşısında sahne öncesi ve sonrası zorlu anlar yaşayan Havva Öğüt sahneye kendisine verilen Karaman Futbol Kulübü forması elinde çıktı. Gece sonunda Karaman Futbol Kulübünün Demet abisi sanatçıya günün anlamına binaen çiçek takdiminde bulunurken program bir Müslüm Gürses klasiği “Hangimiz Sevmedik” şarkısıyla sona erdi. Haber: Senem YAVUZASLAN

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2022, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284