Istihdama En Çok Katki Saglayan Firmalar Ödüllendirildi

Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürlügü tarafindan, 2012 yili içerisinde istihdama en çok katki saglayan firmalara, tesekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

 Istihdama En Çok Katki Saglayan Firmalar Ödüllendirildi

 

 
ISKUR Il Müdürü Kenan Ates, 2012 yilinda Karaman’da en çok istihdami saglayan Bifa Bisküvi ve Gida San A.S ve engelli çalistirma konusunda gösterdikleri hassasiyet nedeniyle Komgida Kombassan As ‘ya plaket verdi.
Ayrica istihdama katki saglayan Ani Bisküvi Gida San Tic AS, Saray Bisküvi Gida San AS, Biskot Bisküvi Gida San. Ve Tic. A.S., Simsek Bisküvi Ve Gida San. AS., Hazal Bisküvi ve Gida San As, Duru Bulgur Gida Sanayi Ve Ticaret A.S., Sena Bisküvi Çikolata Kek Gida Sanayi Ticaret Ltd Sti, Üçsa Ambalaj San Ve Tic A S, Chs Çelik Hidrolik Sistemleri Sanayi Ticaret ltd. Sti. Ve Oguzcanlar Makina Motor San. Tic. Ltd. Sti.’ne de tesekkür belgesi verildi.
ISKUR Il Müdürü Kenan Ates, ISKUR’un isgücü piyasasinin önemli bir aktörü oldugunu, isçi ve isveren arasinda ücretsiz aracilik hizmetleri sunan kurumumuz ile isbirligi yapmanin isverenlere insan kaynaklari temini anlaminda büyük kolayliklar sagladigini ifade etti.
Il Müdürü Ates, insani ve yasal bir sorumluluk olarak engellilerin isgücü piyasasina kazandirilmasinin çok önemli oldugunu, sosyal sorumluluk bilinci tasiyan herkesin toplumun bir gerçegi olan engellilere duyarli davranmasi gerektigini belirtti.
Il Müdürü Ates konusmasinda; ISKUR’un yeni bir yapilanmaya giderek is ve meslek danismanlari alimi gerçeklestirdigini, bu çerçevede kuruma kayitli her isverene ve issize profesyonel destek veren bir danisman atanarak bire bir hizmet sunuldugunu bildirdi.
Ülkemizin resmi kamu istihdam ajansi olan ISKUR ile isbirligi yaparak en çok ise yerlestirmeyi gerçeklestiren ve engelli istihdamina önem veren isyerlerine önümüzdeki yillarda da ISKUR tarafindan tesekkür belgesinin verilecegi belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284