Istihdamin Gelistirilmesi Çalistayi Bugün

Milli Egitim Müdürlügü tarafindan gerçeklestirilecek olan Mesleki ve Teknik Egitimde Is Gücü niteliginin yükseltilmesi ve istihdamin gelistirilmesi konulu çalistay bugün yapilacak.

Istihdamin Gelistirilmesi Çalistayi Bugün

Saat 09.00’da Demosan Otel’de açilis ve protokol konusmalariyla baslayacak olan çalistayin birinci oturumu saat 10.00 ile 12.30 arasinda gerçeklestirilecek.
Oturumun birinci bölümünde “Is dünyasinin ihtiyaç duydugu is gücü niteliginin yükseltilmesi ve paydaslardan beklentiler” konusulacak.
Bu bölümün konusmacilari Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay, Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ve Iskur Il Müdürü Kenan Ates olacak.
Ögle arasinin ardindan saat 13.30’da çalistayin ikinci oturumu yapilacak. “Isletmelerde beceri egitimi ve mezuniyet sonrasi istihdam” konusunun islenecegi oturumda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardimcisi Doç. Dr. Ugur Köklü, Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu, Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Genel Sekreteri Halil Ibrahim Incekara, MÜSIAD Yönetim Kurulu üyesi isadami Musa Akgül ve Karaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Selçuk konusacak.
Çalistay sonuç bildirgesinin okunmasiyla sona erecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284