Isyeri Arsalari Sorunu Çözüldü

Ilimizde bulunan tornaci ve kaynakçi esnafinin uzun süredir bekledigi isyeri arsalari sorunu yapilan ihale ile çözüme kavustu.

Isyeri Arsalari Sorunu Çözüldü

Kirbagi Mahallesi Kocadüz mevkiinde bulunan mülkiyeti Il Özel Idaresine ait olan 5031 ada 1 nolu parsel, 5032 ada 1 nolu parsel, 5033 ada 1 nolu parsel, 5034 ada 1 nolu parsel, 5035 ada 1 nolu parsel, 5036 ada 2 nolu parsellerin satisi 12 Ocak Sali günü Il Encümeni Ihale salonunda Vali Murat Koca’nin baskanliginda ihale edildi.
Konuyla ilgili olarak Il Genel Meclisi Baskani Celalettin Güngörer yaptigi açiklamada, “Arsa, S.S. Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapi Kooperatifine ihale edilerek satisi gerçeklestirilmistir. Bu arsa satisiyla Tornacilar, Tamirciler, Kaynakçilar ve benzeri esnafimizin is yeri sorunlari büyük ölçüde çözüm noktasinda ilk adim atilmis oluyor. Umut ediyoruz ki S.S. Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Küçük Sanayi Sitesi Yapi Kooperatifi en kisa zamanda is yerlerinin plan ve projelerini hazirlayip insaat yapimina en kisa zamanda baslarlar ve esnafimiz da beklentisi olan is yerlerine kavusmus olurlar. Basta Valimiz Murat Koca’ya, Il Özel Idaresi Vali Yardimcisi ve Genel Sekreter V. Ahmet Günaydin’a ve Il Genel Meclisi üyelerimize ve emegi geçen herkese ayri ayri tesekkür ediyorum. Esnafimiza ve Karamanimiza hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284