Itfaiyenin Bayram Nöbeti

Karaman`da, her bayram oldugu gibi bu bayramda da itfaiye çalisanlari görevinin basinda nöbet tutuyor.

Itfaiyenin Bayram Nöbeti

Karaman Itfaiyesinde çalisan personel olasi yangin ihbarlarina karsi hazir bekliyor. Gelen yangin ihbariyla harekete geçen itfaiye ekibi, yaklasik 30 saniyede hazirlanarak olay yerine dogru çikis yapiyor.
Karaman itfaiyesinde 4 yildir görev yapan Salim Alsaç, "4 yildir ailemden uzaktayim, ailem Ankara’da. Ben her bayram oldugu gibi bu bayramda Karaman’in güvenligi, emniyeti için görevimin basindayim. Karaman’da olabilecek olaylara hazir 24 saat boyunca nöbetimizin basindayiz. Bayramlarda bizim için en basta çalismak geliyor. Aileme buradan selam gönderiyorum" dedi.
Itfaiyeci Mehmet Kumlu ise, yine bir bayram günü görevde oldugunu belirterek söyle konustu: "Bir itfaiyeci olarak bütün vatandaslarimizin bayramini kutluyoruz. Vatandaslardan isteklerimiz var. Kontrollü yakis diye bir yakis yoktur. O yüzden vatandaslar eger balkonunu temizleyecek ise eger orada bir seyler yakilmasi gerekiyorsa muhakkak itfaiyeye haber vermeleri gerekiyor. Bir de iste biliyorsunuz kurban bayrami herkes mangal yapip et yiyecek. Lütfen rica ediyorum kesinlikle böyle çatilarda tavan aralarinda yani yangina sebebiyet verecek yerlerde kesinlikle ates yakmasinlar. Bir itfaiyenin çalismasi demek insanlarin üzülmesi demek. Insanlarin üzülmesini istemiyoruz. Hepinizin bayramini tebrik ederim."
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284