Ivriz Mezunlari Bir Araya Geldi

1946 yilinda mezun olan Ali Ünlüer’den 1970’lerde ögretmen olup Türkiye egitimine emek vermis Eregli Ivriz Ögretmen Okulu’nu bitiren eski dostlar geçtigimiz gün ilimize gelen Devlet eski Bakani Fikret Ünlü’nün davetini kirmayarak Ögretmenevi’nde verilen sabah kahvaltisinda biraraya geldiler.

Ivriz Mezunlari Bir Araya Geldi
1946 yilinda Köy Enstitüsü’nden mezun olan 40 yil hizmet ettikten sonra sosyal yasamda da çalismalar sürdüren KGRT yazarlarindan Ali Ünlüer yaptigi konusmada, “Varligi tüm dünya egitim camiasinda kabul edilen Köy Enstitülerinden mezun olmak ayricalikti. Bu seref benim gibi sizlere de nasip oldu. Türkiye’yi yöneten Bakanlar, milletvekilleri çikarttik. Bunda ne kadar övünürsek azdir. Bizleri bu güzel ortamda bir araya getiren Devlet eski Bakanimiz Fikret Ünlü’ye tesekkür ederim” dedi.
Toplantiya Ivriz Ögretmen Okulundan mezun olan Fikret Ünlü, Ali Ünlüer, Ahmet Ertugrul, Remzi Eryigit, Rasit Solmaz, Yusuf Dölek, Sefa Öztürk, Nevzat Erdogan, Durmus Ali Murat, Latif Karagöz, Irfan Kilinç, Sahidin Çögürcü, Mehmet Ünal, Ali Eryigit, Süleyman Eryigit, Hasan Aktas, Ahmet Kavurgaci, M. Ali Harmankaya, Hüseyin Dogan, Riza Yesildal, Osman Özer Sahin, Yunus Varisli katildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284