İYİ Partililer Ankara’da

İlimiz İYİ Parti üyeleri, Genel kurul delegeleri ve vatandaşlar Ankara’da yapılan İYİ Parti birinci olağanüstü genel kurul toplantısına katıldılar.

İYİ Partililer Ankara’da

1 Nisan Pazar günü Ankara spor salonunda yapılan genel kurulu için otobüslerle ve özel araçları ile yola çıkan ilimiz İYİ Partililerin bir kısmı salona girebilirken salona giremeyenler Genel Kurulu dışarıya kurulun sinevizyondan izlediler.

Saat 10.00 da başlayan ve Prof.Dr.Ahad Andican’ın Divan başkanlığını yaptığı Olağanüstü Genel Kurulda bir konuşma yaparak Türkiye gündemini değerlendiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in konuşması salon içinde ve dışında bulunan partililer tarafından “Cumhurbaşkanı Meral Akşener” sloganlarıyla kesildi.

Emniyet kayıtlarına göre on binlerce partili ve vatandaşın kaldığı Ankara spor salonundaki İYİ Parti kongresi bayram havasında geçerken Türkiye genelinde bütün il teşkilatlarının Ankara’ya akın ettikleri gözlendi.

Genel kurul sonrası toplu halde Anıtkabiri ziyaret ederek, aynı gece İlimize dönen İYİ Parti delegasyonu İstasyon aile çay bahçesinde karşılandılar. Burada İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Necdet Uysal tarafından katılımcılara teşekkür edilerek çay ikram edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284