İyilik Kulübü Öğrencileri Kuntoğlu’na Çalışmalarını Anlattı

Başarı Koleji İyilik Kulübü öğrencileri, okul yöneticileri ve öğretmenleriyle birlikte 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret ederek kulüp olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

İyilik Kulübü Öğrencileri Kuntoğlu’na Çalışmalarını Anlattı

Başarı Koleji Okul Müdürü Doğan Yegin, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ahmet Demir ve İngilizce Öğretmeni ile birlikte gelen öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na İyilik Kulübü olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“Öğrencilerimiz Afrin’deki kahraman Mehmetçiklerimize mektup yazıp gönderdi”

Başarı Koleji Okul Müdürü Doğan Yegin konuyla ilgili yaptığı açıklamada öğrencilerin her ay ihtiyaçlı ailelere gıda yardımı ile Suriyeli mültecilere giyim ve nakit yardımı yaptığını ifade etti. Doğan Yegin, “İyilik Kulübündeki öğrencilerimiz çalışmaları kapsamında Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatındaki kahraman Mehmetçiklerimize mektup yazdı ve İl Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret ederek mektupları Afrin’deki askerlerimize gönderildi. Ayrıca öğrencilerimiz şehit aileleri ile huzur evi sakinlerini de ziyaret etti” dedi.

“Yapmış olduğunuz iyiliklerle gelecekte hem ülkemize hem de dünyaya hükmedeceksiniz”

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, iyiliklerin karşılıksız olması durumunda değer kazanacağını belirtti. Kuntoğlu, “Sahip olduğumuz nimetlerden dolayı öncelikli olarak şükretmeliyiz ve Allah’ın bize vermiş olduğu imkanları diğer insanlarla paylaşmalıyız. Çünkü Allah bizlere o zenginliği sadece bizim kullanmamız için değil fakir insanlarla paylaşmamız için verdi. Bizim dinimizde iyilik yapmak esastır. Yaşlılarımızı ziyaret etmek, arkadaşımıza selam vermek, tebessüm etmek bile bir iyiliktir. Üzülerek söylüyorum ki bugün dünyada yaşanan üzücü olayların temelinde insanların eliyle gerçekleşen kötülükler vardır. Yaşanılan savaşlar, kıtlık içerisinde açlıkla mücadele eden insanlar gibi. Bizim sizlerden beklentimiz yapmış olduğunuz iyiliklerle gelecekte hem ülkemize hem de dünyaya hükmetmenizdir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin koymasının nedeni de bu. İnşallah gelecekte sizlerin inşaa ettiği daha iyi bir dünyada yaşayacaksınız. İyilik Kulübü olarak yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı okul yöneticilerinizi, öğretmenlerinizi ve sizleri tebrik ediyor ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret, günün anısına verilen hediyeler ve çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284