Izciler Çanakkale’ye Gitti

Türkiye Izcilik Federasyonunun 22–26 Nisan tarihleri arasinda Çanakkale Kocadere mevkiisinde yapacagi Milli Bilinç Kampina Ilimizi temsilen 150 izci ve Lider yapilan törenle yola çikti.

Izciler Çanakkale’ye Gitti

Türkiye Izcilik Federasyonunun 22-26 Nisan tarihleri arasinda Çanakkale Kocadere mevkiisinde yapacagi ve Türkiye genelinden 6 bin izcinin katilacagi Milli Bilinç Kampina ilimizi temsilen Karaman Izcilik Il Temsilcimiz F.Nilgün Kuscu önderliginde 150 izci ve Lider katiliyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü binasi önünde törenle ugurlanan izcilerimiz ''DEDECIGIM BEN GELDIM'' sloganiyla Milli Bilinç Kampinda iIlimizi temsil edecekler.
Kocadere mevkiisinde yapilacak olan kampta izcilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinliklerine katilacaklardir ve sehitlik ziyaretlerini yapacak.
25 Nisan sabahi tipki Dedeleri gibi sabah ezaninda mehter marsiyla kalkip enveriye kabalalarini Dedecigim Ben Geldim yeleklerini giyip, kirik bulgur çorbalarini içecek ve saçlarina kina yakacaklar.
Izcilerimiz diger gün faaliyetlerinde ise dedelerinin çarpistigi cephelerde nöbet tutacak ve maneviyati yüksek topraklara tesekkür edecek.
Karaman Il Temsilcimiz F.Nilgün Kuscu, böyle büyük ve anlamli organizasyonda desteklerini esirgemeyen basta Karaman Gençklik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Mustafa Elduran ve emegi geçen herkese tesekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284