Izciler Ermenek Orman Parki Kampini Tamamladi

Karaman Gençlik Spor Kulübü izcileri, 26-28 Eylül 2014 tarihleri arasinda gerçeklestirdikleri Ermenek Orman Parki kampini basariyla tamamladi.

 Izciler Ermenek Orman Parki Kampini Tamamladi

26 Eylül Cuma günü il merkezine yaklasik 150 km uzaklikta olan Ermenek Orman Parki kampina Karaman Gençlik Spor Kulübü olarak 5 lider ve 50 izci katildi. Izcilerimiz kamp yapacaklari alani belirledikten sonra kamp çadirlarini kurup faaliyetlerine basladilar. Izcilerimizin faaliyetleri arasinda Ok istasyonu, düdük ve kol komutlari istasyonu, ilk yardim istasyonu, badminton istasyonu, müzik ve oyunlar istasyonu çalismalari yer aldi. Izcilere bu istasyon çalismalarinda gerekli bilgiler ve teknikler uzman liderler tarafindan verildi.

Cumartesi günü aksam 20.00’da kamp atesi yakilarak izciler hazirlamis olduklari sunumlari ve gösterileri programa katilan misafirlere ve izci arkadaslarina sundular. Pazar günü ise Ermenek gezisi yapan izciler Ermenek ilçesinin tarihi ve kültürel alanlarindan Tol Medresesi, Maras Poli Magarasi ve Ulu Camii gezen izcilerimiz tarihi yerler hakkindan genel bilgi aldilar.
Ermenek Orman Parki Kampini basariyla tamamlayan izcilerimiz 28 Eylül aksami ilimize döndüler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284