Izciler Sehitleri Unutmadi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Spor Kulübü izcileri, Piri Reis Gençlik Merkezinde “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitlerini anma” programlari düzenledi.

Izciler Sehitleri Unutmadi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Piri Reis Gençlik Merkezi toplanti salonunda düzenlenen programa Karaman Gençlik Merkezi sorumlusu Fahrettin Bozkaya, Izcilik Il Temsilcisi F. Nilgün Kusçu, Gençlik Merkezi personeli, Gençlik Spor Kulübü izcileri, ögrenciler ve ögrenci velileri katildi.
Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan programda günün anlam ve önemini tasiyan sinevizyon gösterimi ve Karaman Gençlik Spor Kulübü izcileri tarafindan okunan Çanakkale türküleri ile devam etti. Karaman Gençlik Spor Kulübü izcilerinin seslendirdigi “Çanakkale Sehitleri” isimli siiri salondaki izleyicilerden büyük alkis aldi. Sergilenen siir salonda duygu dolu anlarin yasanmasina neden oldu.
“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Sehitlerini anma” programi sonunda konusan Izcilik il temsilcisi Kusçu, "Mühim olan, dünyada nasil yasadiginiz ve nasil ruhunuzu teslim ettiginizdir. Burada medfun bulunan sehitlerimiz vatanlari için hiç düsünmeden canlarini feda etti. Allah o günleri tekrar yasatmasin" dedi.
Karaman Piri Reis Gençlik Merkezinde yaklasik iki saat süren anma programi Gençlik Spor Kulübü izcilerinin Ecdada yazdiklari mektuplarla son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284