Izcilerimizden Örnek Davranis

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Izcileri “15 dakikanizi ayirarak bir hayat kurtarmak ister misiniz” sloganiyla 190 ünite kan topladi.

Izcilerimizden Örnek Davranis

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü izcileri, Konya Kan Bagisi Müdürlügünden her hafta pazartesi ve Persembe günleri ilimize gelen gönüllü kan bagisçilarindan kan alan görevlilere yardim çalismalarina devam ettiler. Izcilerimiz “15 dakikanizi ayirarak bir hayat kurtarmak ister misiniz” sloganiyla yola çiktiklari yardim çalismalarinda toplam 190 ünite kan topladilar.
Konuyla ilgili açiklamada bulunan Karaman Izcilik Il Temsilcisi F.Nilgün Kusçu, “Izcilerimizin bir görevi de sosyal sorumluluklarinin farkinda olmak ve bu kapsamda gerçeklestirilen sosyal etkinliklerde görev almaktir. Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü izcilerimiz bu görev ve sorumluluklarinin çerçevesinde ilimize Konya Kan Bagisi Müdürlügünden her hafta pazartesi ve Persembe günleri Karaman’a gelerek gönüllü kan bagisçilarindan kan alan görevlilere yardim ve destek amaciyla yari yil tatili boyunca beser kisilik ekipler halinde “15 dakikanizi ayirarak bir hayat kurtarmak ister misiniz ‘’ sloganiyla gönüllü kan bagisçisi kazandirmak için çalistilar. Kan bagisina gelen vatandaslarimizla ilgilenen ve form doldurmalarina yardimci olan izcilerimiz bu sosyal sorumluluklarinin sonucunda toplam 190 ünite kan topladilar.
Bu tür toplum yararina yapilacak her türlü faaliyette izcilerin hazir oldugunu belirten Kusçu, izcilerimize bu örnek davranislarindan dolayi tesekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284