İZDES Proje Ekibi Uygulamaları Yerinde İnceledi

İçişleri Bakanlığına bağlı kuruluşların ve taşra teşkilatlarının kurumsal yapılarının iyileştirilmesi, iyi uygulama örneklerinin paylaşılmasının amaçlandığı İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) Proje ekibi ilimizi geldi.

İZDES Proje Ekibi Uygulamaları Yerinde İnceledi

İçişleri Bakanlığı İzleme ve Değerlendirme Sistemi Projesi kapsamında çalışma ziyaretleri gerçekleştirmek üzere ilimize gelen Merkez Valisi İsmail Fırat başkanlığında Hukuk Müşaviri Ahmet Karatepe, J. Albay Semih Bulut, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Güller, Göç İdaresi Daire Başkanı Osman Koramaz, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Dernek Denetçisi Musa Ayyıldız, İçişleri Bakanlığı Uzmanı Ömer Faruk Abay, Vali Fahri Meral’i makamında ziyaret etti.
Valilik makam ziyaretinin ardından Valilik Toplantı Salonunda İçişleri Bakanlığına bağlı kuruluşların ve taşra teşkilatlarının kurumsal yapılarının iyileştirilmesi, iyi uygulama örneklerinin paylaşılması, yürüttükleri faaliyetlerin insan odaklı ve vatandaş memnuniyetini esas alan hizmet anlayışı içinde Bakanlığın Stratejik Planında belirtilen amaç ve hedeflere ulaşması, merkez ve taşra teşkilatları arasında koordinasyon kanallarının etkinleştirilmesi amacıyla "İZDES" İzleme Değerlendirme Sistemi toplantısı gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanlığının ilgili birimleri ile Valilik birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda Vali Fahri Meral ve Merkez Valisi İsmail Fırat’ın açılış konuşmalarının ardından İZDES heyeti, proje ve yapılan çalışmaları içeren bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.
Toplantı sonrasında İZDES heyeti, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, Açık Kapı Birimi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığında ziyaretlerde bulunarak çalışmaları yerinde inceleyip bilgiler aldılar.


 

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2018, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284