Judo Federasyonundan Grand Karaman Otel’e Teşekkür Plaketi

Türkiye Judo Federasyonu tarafından 13-16 Eylül tarihleri arasında Karaman’da düzenlenen minikler judo şampiyonası için ilimize gelen misafirlere ev sahipliği yapan Grand Karaman Otele, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz tarafından şampiyonaya verdiği katkı ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Judo Federasyonundan Grand Karaman Otel’e Teşekkür Plaketi

Federasyon başkanı Huysuz yaptığı açıklamada “Karaman’a geldiğimiz ilk andan itibaren bizleri kendi evimizde gibi ağırlayan Grand Karaman Otel Genel Müdürü İbrahim Bey ve ekibine sonsuz teşekkür ederiz. İlerleyen zamanlarda yeni turnuvalarda ve şampiyonalarda Karaman’da tekrar görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın diyoruz” dedi.

Grand Karaman Otel Genel Müdürü İbrahim Kaynak yaptığı açıklamada bu tür organizasyonlarda Karaman misafirperverliğini 65 ilden katılan yaklaşık 1500 kişiye gösterdiklerini belirterek yeni yaptıkları yatırım ile Karaman’ın ilk 5 yıldızlı otelinin açılışına sayılı günler kaldığını bildirdi.

Tesis tamamlandığında şu an ki kapasite ile birlikte 500 kişilik yatak kapasitesi, 1080 metre kare kolonsuz çok amaçlı balo salonu ve 6 ayrı vip toplantı salonu ve yeni açılacak diğer outletleri ile birlikte önümüzdeki yıllarda çok daha büyük organizasyonlara ilimizin ev sahipliği yapacağını ve Karaman’ın artık farklı bir turizm türü olan kongre turizminde daha çok yer alacağını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284