KADEM Karaman Temsilciliği Açıldı

 (AA) - Kadın ve Demokrasi Derneği Karaman Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

KADEM Karaman Temsilciliği Açıldı

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Genel Başkanı Sare Aydın Yılmaz açılış programında yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde 37'nci temsilciliklerini açmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Kurulduğu günden beri KADEM'in dikkat çeken çok sayıda faaliyete imza attığını dile getiren Yılmaz, "Açılışlarımız önümüzdeki haftada devam edecek. Sırada bizi bekleyen Bingöl, Ağrı, Kırşehir gibi illerimiz var. Çalışmalarımız devam ediyor."  diye konuştu.

Aileye büyük bir önem verdiklerini kaydeden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Biz aileye büyük bir önem veriyoruz. Aile olmadan gelecek olmaz. Çünkü, anne, baba olmadan huzurlu bir topluma dönüşemeyiz. Aile toplumun en küçük birimidir. Ailenizi yönetebiliyorsanız, toplumu da yönetirsiniz. Ailenin sorunlarıyla başa çıkmanın yollarını buluyorsanız, toplumun sorunlarıyla da başa çıkabilirsiniz.

O yüzden aile bizleri eğiten, bizleri büyüten, bizleri güçlendiren geleceğe hazırlayan en önemli, en güçlü sıkı sıkıya sarılmamız gereken kurumlarımızın başında gelir. KADEM kadınları olarak bizler ayrımcı bir dil kullanmaksınız kadınların aile içerisindeki rolünü ne kadar önemsiyorsak, dolayısıyla babanın da rolünü o ölçüde önemsiyoruz."

Konuşmasında yapılacak 24 Haziran genel seçimlerine de değinen Yılmaz,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacaklarını ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü.

"24 Haziran'da ülkemizin bugününü ve geleceğini etkileyecek bir seçimimiz var. Bizler demokrasiyi sekteye uğratmak isteyenlere inat o gün millet olarak, vatanseverler olarak sandıklara gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız. Çünkü biz kadınlar için sandık çok güçlü bir namus meselesidir. Sandık sizin geleceğinizin meselesidir. Vatanımızda istikrarın, kalkınmanın, demokrasinin ve adaletin devamlılığı için üzerimize düşen sorumluluğu, Sayın Cumhurbaşkanımızın bize açtığı yoldan yürüyerek 24 Haziran’da KADEM olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu çalışmalara destek vereceğiz."

Programa, Karaman Valisi Fahri Meral ve şi Zeliha Meral, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz, Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, protokol üyeleri, KADEM temsilcileri ve davetliler katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284