Kadın Elinin Değdiği Yer: Anatolio Restoran

19 Mayıs İlköğretim okulu karşısına açılan ve yaklaşık 2 aydan bu yana leziz kebap ve spiessial yemekleri ile Karamanlılara hizmet veren Anatolia Restoran Antalya dan ilimize davet edilen Baş Aşçı Çiğdem Tunç ile çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

Kadın Elinin Değdiği Yer: Anatolio Restoran

Antalya dan Karaman’a davet edilen Çiğden Tunç Gastronomi ve mutfak Sanatları, konaklama İşletmeciliği, Amerikan dili ve Edebiyatı okullarını bitirmiş ve 25 yıldır Amerikan’ın çeşitli restoranlarında ve Dubai, Brezilya, Güney Kore ve Kıbrıs Girne restoranlarında çalışarak büyük deneyimler elde eden aşçımız şimdide Karamanlı hemşerilerimizin ağız tadına hitap edecek. 
Karaman’da şimdiye kadar hiç görülmemiş mutfakta çalışan bir bayan ile çalışmanın mutluluğunu duyan işletme sahibi Mehmet Semiz:” her türlü riskin altına girerek karamanlılara kazandırmış olduğumuz Anatolia  Restorantın mutfağına Çiğden Tunç arkadaşımızla kadın elinin değmesini bu mutluluğu siz hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Sabah saat 07.00’da başlayan servislerimiz akşam saat 24.00 a kadar sürüyor”dedi.
 Kendisi ile görüştüğümüz aşcı başı Çiğdem Tunç’da, Karamanlı hemşerilerimize dünya mutfagının seçkin lezzetleriyle damaklarımıza lezzet vermek için hazırız dedi. 


 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2020, 10:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necati Eskici
Necati Eskici - 3 yıl Önce

Bu yıl yeni açılmıştı izinde iken 2 defa gittim çok memnun olduk yapılan hizmetten,Karamanımıza boyle güzel yerlerin ihtiyaçı var şehrimize yakışır..

Necati Eskici.
Netherland

SIRADAKİ HABER

banner284