Kadinlar Günlerini Coskuyla Kutladilar

Karaman Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü için düzenledigi programa Karamanli hanimlar büyük ilgi gösterdi.

Kadinlar Günlerini Coskuyla Kutladilar
Karaman Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan hanimlar için iki ayri program düzenlendi. 8 Mart Dünya Kadinlar Günü nedeniyle; Karaman Belediyesi, Kent Konseyi, Milli Egitim Müdürlügü ve Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü isbirligi ile organize edilen El Sanatlari Karma Sergisi, Hatuniye Medresesi’nde gerçeklestirilen törenle vatandaslarin begenisine sunuldu. Karamanli hanimlarin yogun ilgi gösterdigi serginin açilisina; Karaman Valisi Murat Koca ve esi Vildan Koca, Garnizon Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis ve esi Sengül Akis, Belediye Baskan Vekili Elife Dilara Güngör, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’in esi Serife Çaliskan, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, Daire Müdürleri ve hanim vatandaslar katildi.
Her biri ayri bir emek tasiyan el isi eserler; sergiyi ziyaret edenlerin büyük begenisini kazanirken, canli mankenlerin sergiledigi; kadina gösterilen sevgi, deger ve siddet figürleri de ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.
Panel de Kadinlar Sordu Uzmanlar Cevapladi
Hatuniye Medresesi’nde açilan serginin ardindan Yunus Emre Konferans Salonu’nda hanimlarin katildigi bir panel düzenlendi. Karaman Barosu’ndan Avukat Ayse Özyurt, Emniyet Müdürlügünden Toplum Destekli Polis Mustafa Koçak, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlügünden Psikolog Seyda Çakmaker, Halk Sagligi Müdürlügünden Doktor Betül Delen ve Hemsire Serap Çatal’in konusmaci olarak katildigi panelde, hanimlar merak ettikleri konularda uzmanlara soru yöneltti.
Panele, Belediye Baskan Vekili Elife Dilara Güngör ve Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’in esi Serife Çaliskan da katildi.
 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284