Kagnici: 17-25 Aralik Unutturulmaya Çalisiliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Mustafa Cem Kagnici, medyaya yönelik göz altilarin, operasyonlarin hukuk çerçevesinde yapilmadigini belirterek“Hukuku hep birlikte savunmak zorundayiz.Adalete herkesin ihtiyaci olacak dün baskalarinin, bugün baskalarinin yarin çok daha baskalarinin’’dedi.

 Kagnici: 17-25 Aralik Unutturulmaya Çalisiliyor

 

 
Kagnici, yaptigi açiklamada 17-25 Aralik 2013 de ortaya çikan yolsuzluklarin unutturulmak istenildigine dikkatleri çekerek “Dünün muktediri bir sonraki günün mazlumu olabilir. Biz tarafiz ve hukuktan yana tarafiz. Hukukun üstünlügünü hep beraber savunmak zorundayiz. Eger güçlü olacaksak adalete inandigimiz için güçlü olmaliyiz. Kaçak saraylarda oturup, penceresinden dünyaya bakarak, Türkiye’ye bakarak kendinizi güçlü göremezsiniz. Türkiye’de maalesef birilerinin hukuku var. Belirli kesimlerin üzerine yogun baskilar yapiliyor.” seklinde konustu.
Kagnici “Türkiye’nin imajinda öteden beri süren, son yillardir hizla devam eden ciddi bir kayip var. Bunu görmemek mümkün degil. Avrupa Birligi’nin, önemli kurumlarin Türkiye ile ilgili ciddi kaygilari var. Özellikle demokrasi ve özgürlükler konusunda ciddi kaygilar tasiyorlar. Basin üzerindeki baskilar, demokrasiye yönelik müdahaleler pek çok çevreyi kaygilandiriyor. AKP iktidari döneminde yasananlar adeta bir darbe sürecidir.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284