Kahveci Esnafı’ndan Örnek Davranış

İlimize bağlı Kâzımkarabekir ilçesinde kıraathane işleten Ali Bozkurt isimli esnaf 15 günde bir müşterilerine Karaman’ın yemek kültüründen olan Arabaşı Çorbası ve bulgur ikramının yanı sıra çiğköfte de yaparak müşterilerine ikram ediyor.

Kahveci Esnafı’ndan Örnek Davranış

Kıraathane işletmecisi Ali Bozkurt’un geçtiğimiz gündü davetine Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal, Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Elektronik, Elektrik ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Şuayip Dik, Başkan vekili Mustafa Karaaslan ile Kahveciler, Kafetaryacılar ve Büfeciler Odası Başkanı Fatih Elitok’da katıldı.

Başkanlar ve Kazımkarabekir halkı, kahvehane sahibi Ali Bozkurt’un bu uygulamasından çok memnun olduklarını ve yemek-ikram kültürünü yaşattığı için kendisine teşekkür ettiler.

Kahveciler, Kafetaryacılar ve Büfeciler Odası Başkanı Fatih Elitok konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Gönül ne çay ister, ne çayhane, gönül sohbet ister kahve bahane misali, önemli olan uzun kış gecelerinde kıraathanelerimizde sohbet edebilmek, birlik ve beraberliğimizi sağlamak bu tip etkinliklerle kardeşlik ve dostluklara vesile olabilmektir. Bu uygulamanın diğer kıraathane işletmelerine de örnek olması temennisiyle üyemiz değerli esnafımız Ali Bozkurt’u tebrik ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284