Kaldırım Taşları Uzaya Uçacak

Başkan Çalışkan Nerede?

Kaldırım Taşları Uzaya Uçacak

Yaklaşık 3 aydan buyana kendi kaderine terk edilen kaldırım taşları insanlarımızın yolda yürümelerini engelleyip düşme korkusuyla el yordamıyla yürümeye çalışıyor.
Özellikle Cumhuriyet Parkı anıtının çevresi ve Türkçe Parkından başlayıp İsmet Paşa Caddesinde sağlı-sollu döşenen ve üzerinden kış geçtiği için kaldırım taşlarının oynaması sonucunda meydana gelen bu tehlikeden belediye yetkililerinin özellikle Başkan Ertuğrul Çalışkan’ın haberi yok mu?
Geçtiğimiz günlerde gazetemiz bürosuna gelen bir vatandaşımız, “Yolda yürümekten korkuyoruz. Yukarıda belirtilen kaldırım taşlarının yerinden çıkarak oynaması tehlikeyi de beraberinde getirmekte. Birde yağmur yağdığı zaman kaldırım taşlarının altındaki sular insanın yüzüne çıkıyor. Viranşehir’i düzeltmeye giden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın buradan hiç geçmediği belli oluyor. Bu haberimize inanmayan varsa Pazartesi günü yani bugün olay yerine gelip birlikte bakalım. Yağmurun yağmasını da beklemeyelim. Oradaki esnaf arkadaşlarımızın bir maşrapa su alınarak deneyelim” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284