Kaliteli Ekmek Üretim Çalismalari Devam Ediyor

Ilimizde Mevcut Ekmek Kalitesinin Artirilmasi Projesi çerçevesinde Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürlügü’nce yürütülen çalismalar kapsaminda Aknil Ekmek Fabrikasinda 21.30-03.00 saatleri arasinda rehberlikçi bir denetim anlayisi içerisinde, üretim faaliyeti boyunca, isletme personelleri ile birlikte Il Müdürlügü Gida ve Yem Sube Müdürü Fatih Ayaz, Gida Mühendisleri Avni Kilinç ve Ismail Varli beraber çalisarak 3 bin 500 ekmek üretimi gerçeklestirildi.

Kaliteli Ekmek Üretim Çalismalari Devam Ediyor

Yapilan çalismalar sonucunda ekmekçilik sektöründe çalisan personelin becerisi, tecrübesi ve eksiklikleri tespit edilmeye çalisilmis ve böylelikle sektör çalisanlarina yönelik planlanan egitim çalismasinin alt yapisinin olusturulmasi amaçlandi.
Söz konusu isletmede çalisan ustalar Murat Kömür, Erkan Çatal Burhan Koras ve Kalfa Onur Dalbay ile birlikte ekmegin bütün üretim asamalari karsilikli diyalog içerisinde gerçeklestirildi. Ekmek üretiminde yapilan hatalarin ne oldugu ve dogrusunun nasil olmasi gerektigi hakkinda uygulamali bir denetim yapildi. Denetim boyunca çalisanlarin sikintilari, sorunlari ve ekmek kalitesinin artirilmasi için neler yapilmasi gerektigi konularinda önerileri alindi.
Ekmek firinlarina yönelik yapilacak denetimlerin disinda, rehberlikçi denetim anlayisi içerisinde firinlarimizin kaliteli ekmek üretim potansiyelini belirlemek ve buna yön vermek için il merkezinde faaliyet gösteren bütün ekmek firinlarinin her hafta birinin ziyaret edilmesi üzerine planlama yapildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284