Kalkinma Kurulu Toplantisi Ermenek’te Yapildi

Mevlana Kalkinma Ajansi (MEVKA) 13. Kalkinma Kurulu toplantisi Karaman’in Ermenek ilçesinde yapildi.

 Kalkinma Kurulu Toplantisi Ermenek’te Yapildi
  Ahmet Nezahat Kelesoglu Kültür Merkezi’nde gerçeklesen toplantiya, Karaman Valisi Murat Koca ile Konya Valisi Muammer Erol, Mevlana Kalkinma Ajansi Genel Sekteri Ahmet Akman ile Kalkinma Kurulu üyeleri katildi.
  Toplantinin açilis konusmasini yapan Mevlana Kalkinma Ajansi Genel Sekteri Ahmet Akman, Ermenek’te yasanan maden faciasinda hayatini kaybeden 18 maden isçisinin ailelerine bas sagligi dileyerek, toplantinin Ermenek’te yapilmasinda yasanan bu facianin etkisinin büyük oldugunu söyledi.
  Karaman Valisi Murat Koca ise, Ermenek’te yasanan bu maden faciasinda yasadiklarindan ve ilçenin bu faciadan ne kadar etkilendiginden bahsetti. Hayatinin kaybeden 18 maden isçisinin ailelerine bassagligi dileyen Vali Kokca, yasanan bu faciada magdur olan maden isçileri için farkli is sektörleri açmak için toplantilar yaptiklarini ve fikir üretmeye çalistiklarini ifade etti.
  Konusmalarin ardindan ilçede açilan girisimcilik kurslarinda belge almaya hak kazananlara belgeleri verildi. Belge takdiminin ardindan MEVKA Kalkinma Kurulu toplantisinin gündemine geçildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284