Kalp Sağlığı İçin Pedallar Çevrildi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Karaman Kent Konseyi’nin birlikte düzenlediği “Kalbin İçin Pedal Çevir” etkinliği düzenlendi.

Kalp Sağlığı İçin Pedallar Çevrildi
27 Mart 2016 Pazar günü saat 14.00’de Kemal Kaynaş stadyumunda düzenlenen etkinliğe Vali Murat Koca, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ve vatandaşlar katıldı.
Her yaş grubundan vatandaşlarımızın katıldığı ve stadyum önünde gerçekleştirilen program öncesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü yetkilileri tarafından katılımcılara etkinlikle ilgili olarak bilgiler verildi. Toplumu kalp sağlığı hakkında bilinçlendirmek, uzun ve sağlıklı bir hayat sürebilmek için kalp sağlığının önemine dikkat çeken etkinlik, Kemal Kaynaş stadyumu önünde başlayarak gerçekleştirilen şehir turunun ardından Aktekke meydanında sona erdi.
Periyodik olarak belirli zamanlarda devam ettirilmesi planlanan etkinliğin sonunda Vali Murat Koca etkinliğe katılan vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre onlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.
Vali Koca, etkinliğin ardından Aktekke meydanında Karaman Halk Sağlığı ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından kurulan bölümlerde incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Vali Koca, bu arada alanda kurulan organ bağışı kampanyasına destek vererek organ bağışında bulunan bir vatandaşla da kısa bir süre sohbet ederek bu anlamlı ve duyarlı davranışından dolayı kendisine teşekkür etti.





Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284