Kamu Destekleri Egitimi Programi Sona Erdi

Vali Murat Koca Kamu Destekleri Egitimi Programi Kapanis Törenine Katildi.

 Kamu Destekleri Egitimi Programi Sona Erdi

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürlügü, Mevlana Kalkinma Ajansi Karaman Yatirim Destek Ofisi, Bilim Sanayi ve Teknoloji Il Müdürlügü ve KMÜ Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi isbirligi ile 23 - 26 Eylül 2014 tarihleri arasinda gerçeklestirilen Kamu Destekleri Egitimi Programi sona erdi.

Kapanis törenine Vali Murat Koca’nin yani sira Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Vehbi Konarili, KOSGEB Karaman Hizmet Gelistirme Merkezi Müdürü Mevlüt Tavsan, ögretim üyeleri ve girisimciler katildi.
Vali Murat Koca burada yaptigi konusmasinda; “ Genç arkadaslarimiz burada aldiklari egitimle bir anlamda anahtarla hayatlarinda yeni kapilar açma imkânina kavusurlar. Burada aldiginiz egitimle hangi kapinin ardinda ne tür imkânlarin oldugunu, hangi kurumun ne tür imkânlar sagladigini ve sartlarini ögrenmis oldunuz. Katilimin yogun oldugu bu programin hem gençlerimize, hem ilimize hayirli olmasini diliyor, katilimlarinizdan dolayi tesekkür ediyorum” dedi.
Program, Vali Murat Koca ve beraberindekilerin katilimcilara plâket ve katilim belgesi verilmesi ve hatira fotografi çekilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284