Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Ulu: “Hemsirelik Sevgi, Sefkat Ve Sabirla Yapilan Bir Meslektir”

12 Mayis Hemsireler günü nedeniyle Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uzman Dr. Nuriye Ulu, Hemsirelik mesleginin zorluklarini ve sorunlarini paylastigini söyledi.

Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Ulu: “Hemsirelik Sevgi, Sefkat Ve Sabirla Yapilan Bir Meslektir”

Ulu, “Saglik, herkes için vazgeçilmezdir ve hayatin her döneminde ayni önemini korur. Bu ihtiyaca cevap veren personel içinde en önemli meslek grubu ise hemsirelerdir. Hemsirelik; insan sevgisiyle dolu, sefkatle ve sabirla yapilan, zor çalisma kosullari içerisinde özveri, sabir, beceri ve hosgörü kavramlarini bir arada tutarak yapmaniz gereken kutsal bir meslektir. Insan hayatiyla yakindan ilgili, ekip çalismasini bilen, el becerisi olan, temelinde sevgi ve saygi yatan bir meslek olup; hepinizin bu ugurda canla basla çalistigini biliyorum, hepinize tek tek tesekkür ediyor ve sevgiyle kucakliyorum” diyerek güzel mesajlarda bulundu.
Hemsireler günü nedeniyle Karaman Devlet Hastanesi Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Songül Kaya tarafindan organize edilen ve Bayrakçi Otel’de yapilacak olan eglenceye tüm hemsirelerimizi davet eden yöneticilerimiz, hemsirelerimizi çok güzel sürprizlerin bekledigini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284