“Kan Ver Can Ver” Projesi Karaman Ilinde Çalismalarini Sürdürüyor

Saglik Bakanligi, Milli Egitim Bakanligi ve Türk Kizilay’i isbirligi ile ülkemizdeki gönüllü, karsiliksiz ve düzenli kan bagisinin artirilmasi ve kan teminindeki sorunlarin önlenmesini hedefleyen “Gelecegin Kan Bagisçilarinin Kazanimi Teknik Projesi” Karaman ilinde 5 gün süre ile devam edecek.

“Kan Ver Can Ver” Projesi Karaman Ilinde Çalismalarini Sürdürüyor

Il Saglik Müdürlügü Saglik Hizmetleri Subesi personeli saglik memuru Mehmet Günarslan ve Türk Kizilay Ekibinden yetkili Engin Çorman’in yaptigi egitimler 23 Kasim Pazartesi günü Abdurrahim Karakoç ilkokulunda, 24 Kasim Sali günü Istiklal Ortaokulunda ve 25 Kasim Çarsamba günü Karaman Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü’nde gerçeklerlestirildi. Okullarda ögrenci ve ögrenci velilerinin katilimlari, hanimlar lokalinde ise bayanlarin yogun katilimlari olmustur. 3 gündür yapilan egitimler sonucu, 23 kisi kan bagisi yapmis ve farkindalik saglanmistir.
Program 26 Kasim Persembe günü Abdullah Tayyar Anadolu Lisesinde ve 27 Kasim Cuma günü Larende Anadolu Lisesinde; 10:00-12:00 saatleri arasinda egitim, 13:00-17:00 saatleri arasinda kan bagisi olarak devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284