Kanser Birimi Çalışanlarından Vali Işık’a Farkındalık Ziyareti

Vali Mehmet Alpaslan Işık, mart ayı kolon kanseri farkındalık ayı etkinlikleri kapsamında İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun ve kanser birimi çalışanlarını makamında kabul etti.

Kanser Birimi Çalışanlarından Vali Işık’a Farkındalık Ziyareti


Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette kabullerinden dolayı Vali Işık’a teşekkür eden İl Müdürü Kurşun, toplumu bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen mart ayı kolon kanseri farkındalık etkinlikleri ile etkinlikler kapsamında yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Mart ayı kolon kanseri farkındalık ayı etkinlikleri dolayısıyla gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Mehmet Alpaslan Işık'a ziyaret sırasında kanser birimi çalışanları tarafından kanser tarama KİT’inin amacı ve kullanımı hakkında bilgiler verildi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Şahin, Başkan Yrd. Dr. İnanç İkbal Çolakoğlu, Şube Müdürü Dr. Ahmet Özçelik ve Kanser Birimi çalışanlarının da katıldığı ziyaretin sonunda İl Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Vali Mehmet Alpaslan Işık’a üzerinde KETEM yazısı ve kolon kanseri farkındalığını belirten kurdele renginin bulunduğu kupa hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284