Kapanan Sertavul Karayolu Ulasima Açildi

Yogun kar yagisi nedeniyle kapanan Sertavul geçidi, ekiplerin sabaha kadar yaptigi çalismalarin ardindan yeniden ulasima açildi

 Kapanan Sertavul Karayolu Ulasima Açildi

Mersin’i Karaman’a baglayan, ancak yogun kar, buzlanma ve siddetini arttiran tipi nedeniyle gece 23.00 siralarinda araç trafigine kapatilan Sertavul Geçidi'nin, sabaha kadar yapilan çalismalarin ardindan yeniden ulasima açildigi bildirildi.

  Edinilen bilgiye göre, yaklasik 48 saatten bu yana yogun kar yagisi ve bölgede etkili olan tipi, buzlanma ve sis nedeniyle ulasima kapali olan Mersin’in Mut ilçesine bagli Sertavul Geçidi'nin, Karayollari Bölge Müdürlügü'ne bagli ekiplerce araliksiz sürdürülen çalismalarin sonucunda sabah saatlerinde kontrollü bir sekilde ulasima açildigi belirtildi.
  Karayolunun tekrar trafige açilmasindan sonra sürücülerin geçisine kontrollü olarak izin veriliyor. Alahan Mahallesi ve Sertavul Yaylasi’nda Mut Ilçe Bölge Trafik ekipleri, seyir halindeki araçlari durdurarak, sürücülere zincir takmalari uyarisinda bulunuyor. Zincir takmayan araçlarin geçisine ise kesinlikle izin verilmiyor.
  Karayollari ekipleri, yoldaki kar ve buzlanmayi önlemek için çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284