Kar Maskeli Hirsiz Yasli Kadini Darp Etti

Karaman’da, hirsizlik için geldigi dairenin kapisini açmaya çalisan kar maskeli hirsiz, ev sahibi yasli kadini karsisinda görünce yüzüne biber gazi sikip darp ettikten sonra kaçti.

Kar Maskeli Hirsiz Yasli Kadini Darp Etti

Olay, Yesilada Mahallesi Mut Caddesi üzerinde bulunan Asaf Apartmaninin 2. katinda meydana geldi. Kimligi belirsiz kar maskeli ve biçakli bir kisi, sabah saat 10.00 siralarinda Ali ve Fadimana Yüksel çiftinin oturdugu daireye geldi. Dairenin kapisini açmaya çalisan hirsiz, o saatte evde tek basina bulunan ve kapidan gelen ses üzerine kapiyi açan 59 yasindaki Fadimana Yüksel ile karsi karsiya geldi. Bir anda karsisinda kar maskeli bir sahsi görünce çiglik atarak yardim isteyen kadin, hirsiz tarafindan yüzüne biber gazi sikilarak darp edildi. Hirsiz, kadini darp ettikten sonra kaçarken, çigliklar üzerine disari çikan apartman sakinleri yasli kadini kanlar içerisinde görünce durumu polis ve saglik ekibine bildirdi. Eve gelen saglik ekibi yüzü kanlar içinde olan kadini tedavisi yapilmak üzere Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldirdi.
Olay yerine gelen çok sayida polis, kadini darp ederek kaçan kar maskeli sahsi yakalayabilmek için olayin meydana geldigi mahalleyi ablukaya aldi. Ancak, yapilan aramalara karsin sahis yakalanamadi.
Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284