Karakalem Kurslari Yogun Ilgi Görüyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri ile Il Milli Egitim Müdürlügü Halk Egitim Merkezlerinin is birligi ile açilan karakalem kurslari devam ediyor.

Karakalem Kurslari Yogun Ilgi Görüyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezleri ile Il Milli Egitim Müdürlügü Halk Egitim Merkezlerinin is birligi ile açilan kurslar gençler tarafindan büyük ilgi görüyor. Ücretsiz olarak egitimlerden faydalanan gençler bir yandan eglenirken bir yandan da karakalem sanatinin inceliklerini ögreniyorlar.
Karaman Gençlik Merkezi binasinda Resim Sanat Egitmeni Abdurrahman Saltan nezaretinde hafta içi Sali, Çarsamba ve Persembe günleri saat 11.30 ile 17.00 arasi devam eden kurslar, hafta sonlari ise 14.30 ile 16.00 saatleri arasi ögrencilerle bulusuyor.
Kurslar hakkinda bilgi veren Saltan,” Kurslarimiza kayit yaptiran kursiyerlerimiz öncelikli olarak taslak dedigimiz eskis çizimleri yaparak karakaleme ilk adimi atiyorlar. Daha sonra obje ve insan figürleri gibi çalismalarimiz kursiyerlerimizin gelisim asamalarina göre sekilleniyor. Yil boyunca düzenli bir sekilde devam eden kurslarimiz hobi grubu ve yetenek sinavlarina hazirlik grubu olarak iki sekilde faaliyet vermektedir. Ayrica kurslarimiz sonunda sertifikaya sahip olacak olan kursiyerler, daha sonra ki dönemlerde ise kurslarimizdan aldiklari egitimler sonunda ücretli çalismalar yaparak ek gelir imkâni saglayabiliyorlar” dedi.
Kurslarin ücretsiz bir sekilde devam ettigini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise,” Il Milli Egitim Müdürlügü Halk Egitim Merkezleri is birligi ile devam ettirdigimiz kurslar sayesinde Karamanli gençlerimiz yeteneklerini gelistirme imkâni buluyor. Kurslara katilmak isteyen çocuk ve gençlerimizin Gençlik Merkezime gelerek müracaat etmeleri gerekmektedir” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284