“Karakol İçin Yazışmalarımız Devam Ediyor”

Karaman İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve şube müdürleri Karaman’da görev yapan yazılı ve görsel medya çalışanlarıyla bir araya geldi.

“Karakol İçin Yazışmalarımız Devam Ediyor”

12 Mart 2021 Cuma günü saat 10’da Karaman Polisevinde basın mensuplarıyla bir araya gelen ve soru-cevap şeklinde devam eden basın toplantısında il ve ilçelerde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar anlatıldı. “Sizlerde bizlerle sahadasınız” diyerek konuşmasını başlayan İl Emniyet Müdürü Taş kendisine yönetilen sorulara Karaman iline ait olan istatistiksel rakamlarla cevap verdi. Karaman merkez ve ilçelerde bekçilerle birlikte 950’ye yakın güvenlik görevlisinin görev yaptığını söyleyen İl Emniyet Müdürü Taş göreve başladığında bu sayının 850 olduğunu söyledi.

Son zamanlarda ülkemiz genelinde yaşanan kadın cinayetleri hakkında yöneltilen sorumuzu cevaplayan İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş Karaman’ın kadın cinayetleri sıralamasında kadın cinayetlerinin olmadığı ilk 17 il arasında yer aldığını belirtti.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü olarak verimli ve etkin bir şekilde sahada olduklarını belirten İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş kurumumuz tarafından sorulan “Şehir merkezinde bulunan karakolun çok küçük, dar ve karışık olduğu bu nedenle yeni bir yer belirlemesi yapılacak mı? sorusunu ise “Bizlerde bu durumdan müzdaribiz ve karakolumuzun daha ferah ve modern bir bina haline kavuşturulması için şu an yer araştırması yapıyoruz. Karakolumuzun hem merkezde olması hem de daha büyük bir merkez olarak hizmet vermesi için gerekli birimlerle üç aydır yazışmalarımız devam ediyor” olarak cevapladı.

Sahada yürütülen çalışmalarda aksayan yönlerin kendileri ile paylaşılmasını isteyen İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş toplantıya katılımları nedeniyle basın mensuplarına teşekkür ederken, program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Haber: Senem Yavuzaslan-MustafaÖzünal

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2021, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284