Karaman 70 Master Futbol Takimi Vali Murat Koca`yi Ziyaret Etti

2-7 Eylül tarihleri arasinda Makedonya’da yapilan uluslararasi masterler futbol müsabakalarinda ilk sirayi elde eden Karaman 70 Master Futbol Takimi Vali Murat Koca`yi Makaminda ziyaret etti.

Karaman 70 Master Futbol Takimi Vali Murat Koca`yi Ziyaret Etti

Ziyarette Karaman 70 Master Futbol Takimi Baskani Mustafa Sari, Baskan Yardimcisi Abdullah Durak ve beraberindeki heyet Uluslararasi Master futbol turnuvasi sampiyonluk kupasini Vali Murat Koca’ya takdim etti.
Ziyarette konusan Kulüp baskani Mustafa Sari;“ Makedonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Goran Tavskovski’nin de katki sagladigi turnuva Makedonya’nin Ohri kentinde düzenlenirken, Büyük Iskender ve Mustafa Kemal Atatürk adina düzenlenen turnuvaya Makedonya halki yogun ilgi gösterdi.
Makedonya hükümet yetkililerinin, halkinin ve turnuvaya katilan yerli ve yabanci takimlarin nazarinda en centilmen, en candan, en sevecen ve dost bir ekip hüviyetinde Karamanlilar intibaini birakarak döndü. Ilimizi en güzel sekilde temsil etmenin verdigi gururla, Sayin Valimiz Murat Koca’ya verdiklerin destegin bosa gitmedigini göstermek ve sevincimizi paylasmak adina kupamizla birlikte ziyarete geldik.’’ dedi.
Kazanilan kupanin Karaman’in tanitimi açisindan oldukça önemli olduguna deginen Vali Murat Koca; " Karamanimiza böylesi uluslararasi bir kupayi kazandirdiginiz için sizleri tebrik ediyorum. Basarinin en güzel tanitim sekli olduguna inandigimizdan spora ve sporcularimiza verdigimiz destegimiz devam edecek. Ilimizde yapimina yakin zamanda baslanacak olan spor alanlarini halkimizin hizmetine sunacagiz. Mevcut stadyum içinde düzenleme çalismalari için gerekli adimlari attik. Ilerleyen süreçte Karaman, spor faaliyetleri açisindan daha zengin bir imkâna sahip olacaktir." dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284