Karaman ADD O Şahıs Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Karaman’da bir kamu kurumunda çalışan güvenlik görevlisinin sosyal medya üzerinden Atatürk’e hakaret ettiği paylaşım üzerine Karaman Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından Karaman Adliyesi Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Karaman ADD O Şahıs Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu

Karaman ADD Şube Başkanı Emine Ülkan Şanlıtürk, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu sonrasında Karaman Adliyesi önünde açıklamalarda bulundu.
Şanlıtürk açıklamasında, “Hepimizin bildiği gibi birkaç gün önce Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına bir kişi tarafından sosyal medya üzerinden hakaretler yağdırıldı. ADD olarak bu menfur olayı öğrendiğimiz andan itibaren her anlamda tepkimizi ortaya koymaya başladık.Bugün de bu olayın faili hakkında "Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun " un ilgili maddelerine dayanarak Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunuyoruz.
Olayın duyulmasıyla birlikte ilgili şahıs hakkında gerekli işlemleri başlatan Karaman Valiliği ve Cumhuriyet Savcılığı'na derneğimiz adına teşekkür ediyorum.
Bundan sonra da ADD Karaman Şubesi olarak , bu şahıs hakkında başlatılan ve başlatılacak olan işlemlerin takipçisi olacak ve olayın örtbas edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz.
Bizi en çok üzen olaylardan biri de ilgili şahsın daha önce benzer paylaşımlar yapmış olmasına rağmen Atatürk 'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir kurumunda istihdam edilmesi ve devletten maaş alması olmuştur.Bu kişi hakkında niçin daha önce işlem yapılmamış ve kurumda çalışmasına müsaade edilmiştir. Bu şahsın söyledikleri için yorum yapmayacağım, kötü söz sahibine aittir, ancak şunu belirtmek istiyorum:
 "BİZLER YÂNİ ATATÜRK'E BENZEYENLER BURADAYIZ. ATATÜRK 'E YAPILACAK OLAN HER SALDIRIYA KARŞI KALE GİBİ DİMDİK AYAKTAYIZ."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284