Karaman AK parti’de 5. Olagan kongre süreci basladi

AK Parti Karaman Il Baskani Kerim Dereli, 5. olagan kongre takviminin 15 Eylül 2014 tarihinde basladigini ve 22 Subat 2015 tarihinde sona erecegini söyledi.

 Karaman AK parti’de 5. Olagan kongre süreci basladi

Il Baskani Dereli, kongre takvimini açiklamak için partisinin il baskanliginda bir basin toplantisi düzenledi. Toplantiya Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ile Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akca ve partililer katildi. AK Parti Karaman Il Baskani Kerim Dereli yaptigi konusmasinda, "5. olagan kongre sürecinin ilk ve en önemli asamasi köy ve mahalle delege seçimleridir. Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel tasidir. Bunun için delege seçimleri köy, mahalle ve beldelerimize kayitli tüm üyelerimizin katilimiyla ve sandik konularak yapilacaktir. Delege seçimleri partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayis ile tüzügümüzde ve yönetmeligimizde belirtilen kistaslar ve ilkeler göz önüne alinarak gerçeklestirilecektir. Karaman’da ve ilçelerimizdeki delege seçimleri tüm köy ve mahallelerimizde birlik ve beraberlik içinde yapilacaktir. Böylece parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünlesmenin en önemli temeli köy ve mahallelerimizde atilmis olacaktir” dedi.

Dereli, Kurucu Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in Cumhurbaskani seçilmesi ve Sayin Prof. Dr. Ahmet Davutoglu’nun Basbakan seçilmesi ile yeni Türkiye’nin kapilari ardina kadar açilmistir diyerek, “Bu kutlu yürüyüste Genel Baskanimiz ve Basbakanimiz Prof. Dr. Ahmet Davutoglu’nun öncülügünde tüm teskilatlarimizla yekvücut olarak büyük hedeflere ulasacagiz. AK Parti bu yeni asamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yaninda olmaya, milletimizin dilini konusmaya, onunla olan gönül bagini korumaya devam edecektir. 5. olagan kongre çalismalarimizin partimize ve milletimize hayirli olmasini temenni ediyoruz" diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284