Karaman Bağımlılıkla Mücadele Derneğinden Vali Meral’e Ziyaret

Vali Fahri Meral, Karaman Bağımlılıkla Mücadele Derneği Kurucularını makamında kabul etti.

Karaman Bağımlılıkla Mücadele Derneğinden Vali Meral’e Ziyaret

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; Dernek kurucuları Zeliyha Akcan, Sevda Ergen, Ümit Gülin Göksoy, Funda Çimen, Ömür Gür Çiftçi, Özlem Koçak ve Filiz Kızıl katıldı.

Ziyarette kurucu üye Zeliyha Akcan, toplumuzu tehdit eden ülkemizin en önemli sorunları arasında yer alan uyuşturucu ile mücadele etmek amacıyla faaliyet gösterecek olan derneğin kuruluş amacı hakkında Vali Meral’e bilgi verdi.

Vali Meral, yeni kurulan derneğin hayırlı olması dileklerinde bulunarak, toplumumuzu ve özellikle genç nüfusu tehdit eden uyuşturucu ile mücadele konusunda atılan bu adımın önemli olduğuna dikkat çekti. Uyuşturucu ile mücadele konusunda toplumumuzu bilinçlendirmek ve madde bağımlılığını ortadan kaldırmak için kurulan ‘Karaman Bağımlılıkla Mücadele Derneği’nin sosyal sorumluluk anlamında önemli bir görev üstlendiğini belirten Vali Meral, uyuşturucu ile mücadele konusunda toplumun her kesiminin duyarlı olması gerektiğini ifade ederek, uyuşturucu ile mücadele konusunda devlet olarak gereken her türlü desteği vereceklerini söyledi. Ziyaretin sonunda Vali Meral, hayırlı olması dileklerinde bulunarak dernek kurucularına çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284