Karaman, Bayramı Huzur İçinde Geçirdi

5 Temmuz Salı günü başlayan Ramazan bayramı tatili sona ererken bayram ilimizde sakin ve huzur içerisinde kutlandı.

Karaman, Bayramı Huzur İçinde Geçirdi
Vatandaşlar eş, dost ve akraba ziyaretlerini yapıp birbirleriyle bayramlaşarak hasret giderdiler.
Karaman protokolü ise ilk olarak Valilik tarafından Aktekke Kent Meydanı çay bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi.
Bayramlaşma programına Vali Süleyman Tapsız’ın yanı sıra, Milletvekili Dr. Recep Şeker, Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri Osman Sağlam, Karaman eski Milletvekili Av. Mevlüt Akgün, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Garnizon Komutan Vekili J. Alb. Alper Durmaz, Vali Yardımcıları Erkan Karahan, Dr. Sezer Işıktaş, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Aktekke Meydanındaki bayramlaşma programında, törene katılanların bayramlarını tebrik eden Vali Tapsız, idrak edilen Ramazan bayramının tüm İslam âlemi ve insanlığın kurtuluşuna vesile olması ve bu vesileyle islâm coğrafyasında yaşanan acı ve gözyaşlarının son bulması temennisinde bulunarak tüm Karaman halkının bayramını tebrik etti.
Vali Tapsız, daha sonra Sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederken, eşi Dr. Ayşe Tapsız hanımefendinin de katıldığı programda, çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.
Sevgi evleri ziyaretinin ardından Vali Tapsız ve hanımefendi Tapsız, Ahmet Mete Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile Dursun Fakih Huzurevi Müdürlüğünde kalan yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin bayramlarını tebrik ederek gönüllerini alan Vali Tapsız ve hanımefendi Tapsız, ziyarette huzurevi sakinleriyle hoş sohbetler gerçekleştirerek onlara çeşitli hediyeler verdi.
Vali Tapsız, program dâhilinde beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte ziyaretlerinin son durağı olan devlet hastanesine geçti. Hastanenin çocuk ünitesini ziyaret eden Vali Tapsız ve eşi hanımefendi Tapsız, hasta yakınlarının bayramlarını tebrik ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler veren Vali Tapsız ve hanımefendi Tapsız, çeşitli nedenlerden dolayı hastanede yatan çocukların ve ailelerin bayram sevincine ortak oldu. Ailelerin ve çocukların ziyaretten dolayı oldukça mutlu oldukları gözlemlenirken, hasta yakınları kendileriyle yakından ilgilenen Vali Tapsız ve hanımefendi Tapsız’a bayram ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler.
Öğleden sonra ise Belediyenin bayramlaşma programı Belediye binasının yanındaki park alanında gerçekleştirildi.
Buradaki bayramlaşmaya Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ve AK Parti Teşkilatı, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşmaya gelen tüm misafirlerin tek tek bayramını kutlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Bayramın, birlik, beraberlik, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.
 













 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284