Karaman Belediye Spor 2016 Olimpiyatlarini Hedefliyor

Bünyesine Bisiklet bransini ekledigi tarihten bu yana büyük basarilara imza atan Karaman Belediye Spor Kulübü, 2016 yilinda Brezilya’da yapilacak olan Olimpiyatlara sporcu göndermeyi hedefliyor.

Karaman Belediye Spor 2016 Olimpiyatlarini Hedefliyor

Antrenör Baris Ünlü nezaretinde çalismalarina devam eden bisiklet takimimizin her geçen gün temposunu arttirdigini söyleyen Belediye Spor Kulübü Baskani Haci Osman Ünüvar, “Olimpiyatlari çok uzak bir hedef olarak görmüyoruz. Olimpiyatlar katilmayi basardigimiz bir organizasyon. Su an takimimizda 2012 Londra olimpiyatlarina katilan 1 sporcumuz, Dünya Sampiyonalarina katilan 5 sporcumuz bulunuyor. Kadromuz hem genç hem de çok tecrübeli. Hedefimiz sadece Brezilya Olimpiyatlari degil, 2016 yilinda ülkemizde yapilacak olan Cumhurbaskanligi Bisiklet Turuna katilarak burada da iyi bir derece elde etmek istiyoruz.
Cumhurbaskanligi Bisiklet Turu, 120 ülkenin televizyon kanallarinda ve Eurosport kanali üzerinden naklen verilmektedir. Bu organizasyona katilmamiz ve elde edecegimiz basari, Karaman’in tanitimi açisindan büyük önem tasiyor. 2013 sezonunda takimimiz 4 tane uluslararasi yarismaya katilacak. Marmara, Gelibolu, Trakya ve Kapadokya turlarinda yarisacak olan takimimiz, bu turnuvalarda hem ülke puani toplayacak hem de kendileri için puan toplayacaklar. Bu puanlar da ülkemizin ve sporcularimizin Olimpiyatlara katilip katilamayacagini belirleyecek.
2013 sezonu 16 kulübün Mersin yarislarina katilimi ile baslamis ve takimimiz 3. siraya yerlesmis durumdadir. Bu yil Türkiye Sampiyonasi’nda iyi bir sonuç almak ve uluslararasi yarislarda basarili olmak istiyoruz. 2016 yilina kadar geçecek olan 3 yil sürede sporcularimizin toplam kas kuvvetleri ve tecrübeleri artarak daha büyük basarilara imza atacaklarindan kuskumuz yok. Su an sporcularimizi zihinsel olarak hedeflerimize yogunlastiriyoruz. Takimimiz bunu basarabilecek kapasitededir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284