Karaman Belediyesi 201 Temizlik Isçisini Saglik Taramasindan Geçirdi

Karaman Belediyesi, temizlik isçilerinde çalisan 201 isçiyi saglik taramasindan geçirdi.

Karaman Belediyesi 201 Temizlik Isçisini Saglik Taramasindan Geçirdi

Saglik taramasi kapsaminda isçilerin akciger filmi, kan tahlili ve solunum testi yapilirken, tetanos ve Hepatit B asilari da yapildi.
Isçilerin saglik taramasindan geçirilmesiyle ilgili olarak bir açiklama yapan Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, isçilerin sagligini çok önemsediklerini belirterek, “Yaz-kis demeden, yagmur-kar dinlemeden gece-gündüz Karaman’a en iyi sekilde hizmet edebilmek için büyük bir ekiple çalisiyoruz. Halkimiz kadar bu hizmetlerimizi birlikte gerçeklestirdigimiz çalisanlarimizi da düsünüyoruz. Insan sagligi ihmale gelmez. Çalisanlarimizin saglikli olmalari ve güvenli bir ortamda çalismalarini sürdürmeleri bizim için çok önemli. 4857 Sayili Is kanunun hükümleri geregince isçilerimize saglik taramasi yapiyoruz. Bu uygulamamizla isçilerimizin sagligini da kontrol ederek, daha iyi ve güvenli sekilde çalismalarini sürdürmelerini saglayacagiz” seklinde konustu.
Belediye Polikliniginde halkimiza yönelik yürütülen saglik hizmetinin yani sira, her yil personele yönelik tekrarlanan saglik taramasi uygulamasi ile isçilerde olusabilecek herhangi bir hastaligin erken teshis edilmesi de saglaniyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284